Välj en sida

Poolgrävning Helsingborg

Välkommen till Dunérs Maskin!

Din lokala entreprenadfirma med den stora kunskapen

Dunérs Maskin är ett företag inom entreprenadbranschen som arbetar med poolgrävning i Helsingborg med omnejd. Vi erbjuder tjänster såsom snöröjning, dikesröjning och betesputsning. Inom företaget finns en bred kunskap och lång erfarenhet av samtliga tjänster. För oss är våra kunder viktiga, vi arbetar därmed alltid engagerat och målinriktat. Vårt mål är att samtliga kunder ska bli 100 procent nöjda vid avslutat arbete.

Med vårt arbete utgår vi från Vallåkra men vi arbetar i stora delar av västra Skåne, i bland annat Helsingborg och Landskrona. Tveka inte på att ta kontakt med oss om några frågor eller funderingar uppkommer, vi ger er gärna alla svar ni söker. Kontakta oss även för en kostnadsfri offert!

Poolgrävning Helsingborg
Poolgrävning

Tjänster

Vårt tjänsteutbud är brett och omfattande, vi erbjuder allt från snöröjning och utspridning av grus till poolgrävning. Erfarenheten och kunskapen vi besitter gör att vi kan leverera kvalitativa tjänster med goda resultat.

Varierade uppdrag

Eftersom vi har ett så brett tjänsteutbud blir vårt arbete varierande, inget uppdrag är det andra likt. Vi arbetar alltid för att förbättras och utvecklas för att kunna erbjuda våra kunder det absolut bästa inom branschen.

Kontakt

Är ni redan nu intresserade av att erhålla vår hjälp, välkomna att kontakta oss. Ta även kontakt med oss ifall några frågor dyker upp. Ni kan givetvis få en kostnadsfri offert, även det genom kontakt med oss. Kontakt sker per telefon och mail.